Home » Alle robotmaaier messen merken » Robotmaaiermessen voor Robomow RX

Robotmaaiermessen voor Robomow RX

18,9527,95

Set van 1 of 2 messen voor de RX-modellen van Robomow. Deze messen zijn 1 mm dik en verkrijgbaar in Roestvast Staal (RVS). De RX-modellen zijn uitgerust met één ronddraaiend mes.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze messen zijn geschikt voor de RX-modellen van Robomow.

Verschil
De messen worden aangeboden in Roestvast Staal (RVS). Om botte maaimessen, en hierdoor dus ook een slechter maairesultaat, te voorkomen, raden wij aan om de messen elk jaar te vervangen. Met één van onze messen bent u dus voor een geheel maaiseizoen voorzien!

Vervangen
Om de messen van uw robotmaaier te vervangen, schakelt u de maaier uit en draait u deze om. Met een schroevendraaier kunt u de messen vervolgens loshalen en vervangen door nieuwe. Bij de plaatsing van nieuwe messen horen ook nieuwe schroeven, deze zitten bij uw aankoop inbegrepen.

Levertijd & Vragen
Als u de nieuwe messen voor uw grasmaaier voor 16:00 bestelt, worden deze de volgende dag al geleverd! Aangezien wij gebruik maken van een envelop die door de brievenbus past, hoeft u niet thuis op uw nieuwe messen te wachten. Weet u zelf niet welke messen u nodig heeft of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

De robotmaaier messen zijn onder andere geschikt voor de volgende Robomow RX grasmaaier modellen:
  • Robomow RX 50 Pro S
  • Robomow RX 50u Connect
  • Robomow RX 20 Pro
  • Robomow RX 20u
  • Robomow RX 12u

Extra informatie

Materiaal

Roestvast staal (RVS)

Aantal messen

1 stuk, 2 stuks