Verzendmogelijkheden

PostNL

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst voor 16:00 uur en het artikel is voorradig, zal deze in de meeste gevallen (met uitzondering van zaterdag) binnen 1 á 2 werkdagen bij u worden afgeleverd met
PostNL voor 17:00 uur. Hier zijn voor Nederland en België geen kosten aan verbonden.

Verzendkosten

Wij werken nauw samen met PostNL voor het bezorgen van uw bestelling. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de producten bezorgd moeten worden. Voor Nederland en België is de standaard verzending gratis.

Verzendadres

Het kan voorkomen dat u uw bestelling op een ander adres wilt laten afleveren dan het factureringsadres. Wij bieden u de mogelijkheid om een alternatief verzendadres op te geven.

Levertijd

Voor de producten op de website geldt een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Wanneer een product niet op voorraad is, wordt u hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Uiteraard kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor een indicatie van de levertijden voordat u besteld. De levertijd gaat in zodra betaling ontvangen is. Mocht het leveren van een bepaald product onverhoopt langer duren dan ontvangt u hierover een bericht (zie Vertraging).

Niet thuis?

Wij vervoeren onze producten met PostNL. Producten worden twee keer aangeboden door PostNL. Mocht u beide keren niet thuis zijn, dan worden de producten geretourneerd naar ons en nemen wij contact met u op.

Vertraging

Wij doen er alles aan om uw bestelling tijdig te leveren. Het kan echter voorkomen dat de levering vertraagd is. Wanneer dit het geval is, zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren en heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Wanneer u hier aanspraak op wilt maken, ontvangen wij graag een schriftelijk (per e-mail) verzoek hiertoe.