Home » Alle robotmaaier messen merken » Robotmaaiermessen voor Belrobotics

Robotmaaiermessen voor Belrobotics

21,9525,95

Set van 15 of 30 messen voor de robotmaaiers van Belrobotics: de Bigmow, de Farmow, de Greenmow en de Parcmow. Deze messen zijn 0.6 mm dik en verkrijgbaar in Roestvast Staal (RVS) of de Titanium uitvoering.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze messen zijn geschikt voor de robotmaaiers van Belrobotics: de Bigmow, de Farmow, de Greenmow en de Parcmow.

Verschil
De messen worden aangeboden in Roestvast Staal (RVS) en in een Titanium variant. De messen van Titanium zijn steviger dan de messen van Roestvast Staal (RVS) en blijven langer scherp. De messen van Titanium gaan dus langer mee. Om botte maaimessen, en hierdoor dus ook een slechter maairesultaat, te voorkomen, raden wij aan om de messen van Roestvast Staal (RVS) elke zes weken te vervangen en om dit bij de messen van Titanium elke acht weken te doen. Met één set van onze messen (30 stuks) bent u dus voor een geheel maaiseizoen voorzien!

Vervangen
Om de messen van uw robotmaaier te vervangen, schakelt u de maaier uit en draait u deze om. Met een schroevendraaier kunt u de messen vervolgens loshalen en vervangen door nieuwe. Bij de plaatsing van nieuwe messen horen ook nieuwe schroeven, deze zitten bij uw aankoop inbegrepen.

Levertijd & Vragen
Als u de nieuwe messen voor uw grasmaaier voor 16:00 bestelt, worden deze de volgende dag al geleverd! Aangezien wij gebruik maken van een envelop die door de brievenbus past, hoeft u niet thuis op uw nieuwe messen te wachten. Weet u zelf niet welke messen u nodig heeft of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

De robotmaaier messen zijn onder andere geschikt voor de volgende Belrobotics grasmaaier modellen:
  • Belrobotics Bigmow Connected
  • Belrobotics Farmow
  • Belrobotics Greenmow
  • Belrobotics Parcmow Connected

Extra informatie

Materiaal

Roestvast staal (RVS)

Aantal messen

15 stuks, 30 stuks