Draadpennen Universeel

Home » Alle robotmaaier messen merken » Draadpennen Universeel

Draadpennen Universeel

16,95119,95

Set draadpennen die gebruikt kunnen worden voor het vastzetten van het perimeterdraad, ook wel begrenzingsdraad, langs uw gazon. De draadpennen zijn verkrijgbaar per 100, 200, 400, 600, 800 of 1000 stuks.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Voordat u aan de slag kunt met de draadpennen moet het perimeterdraad worden gelegd, dit product is hier te bestellen.

Aanleggen/plaatsen van perimeterdraad
Het aanleggen/plaatsen van het perimeterdraad doet u als volgt: het begrenzingsdraad plaatst u om uw gazonranden. Vervolgens maakt u het grensdraad op meerdere plekken vast door middel van de draadpennen. Wij adviseren om deze pennen om de 50 centimeter te plaatsen, in de bochten heeft u vaak wat extra draadpennen nodig. De scherpe punt van de draadpen dient in het gras te worden gestoken, waarna het begrenzingsdraad onder het haakje dient te worden bevestigd. Als laatste stap sluit u de beide uiteinden van het grensdraad aan op het laadstation van uw robotmaaier. Let op: lees voor het plaatsen van het perimeterdraad de handleiding van uw robotmaaier even aandachtig door, aangezien de verschillende merken ook verschillende eisen hebben aan de installatie van het grensdraad!

Levertijd & Vragen
Als u de nieuwe draadpennen voor uw grasmaaier voor 16:00 bestelt, wordt deze de volgende dag al geleverd! Weet u zelf niet welk product u nodig heeft of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Extra informatie

Aantal stuks

100, 200, 400, 600, 800, 1000

Andere suggesties…